7 Νοε 2013


Περπατώντας στον πεζόδρομο της Χατζημιχάλη Νταλιάνη με τα επιβλητικά οθωμανικά κτίσματα και τον ιστορικό μιναρέ του Αγά Τζαμί ανακαλύπτεις ένα μαγαζί με γαλλική φινέτσα: το Αρωματοπωλείο της Νταλιάνη. Εκεί η Ευαγγελία θα σας κερδίσει με την ευαισθησία της στις μυρωδιές, έτσι ώστε να κάνετε την καλύτερη επιλογή ανάμεσα σε ένα "πιπεράτο" ή "φρουτώδες" ή το δικό σας άρωμα.








Για την Ευαγγελία το άρωμα είναι φετίχ, γι αυτό κι επέλεξε τόσο αυστηρά έναν από τους πιο καταξιωμένους αρωματοποιούς στην επεξεργασία των αρωμάτων.






Εμπιστευτείτε με τα μάτια κλειστά την πιστότητα των γαλλικών αρωμάτων και αποκτήστε το επώνυμο άρωμα που γνωρίζετε ή που ονειρευόσασταν να φορέσετε.







Τα αρώματά μας φυλάσσονται σε φαρμακευτικά μπουκάλια υψηλού κινδύνου σε συγκεκριμένη θερμοκρασία περιβάλλοντος χώρου και υπό χαμηλό φωτισμό, ώστε να διασφαλίζεται η υψηλή ποιότητά τους που τα κάνει να ξεχωρίζουν.









Οι τιμές μας είναι τόσο προσιτές, ώστε να επιτρέπουν την εναλλαγή των αρωμάτων ανάλογα με τον χρόνο, την περίσταση και την ψυχολογική διάθεση. Γι' αυτό το λόγο και το σλόγκαν του Αρωματοπωλείου της Νταλιάνη, όπως πλέον καθιερώθηκε, είναι "ΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΥΡΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ;"



3 σχόλια:

  1. ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΙΣΚΩ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΩ ΣΤΟ ΑΡΩΜΑΤΟΠΩΛΕΙ ΤΗΣ ΝΤΑΛΙΑΝΗ .Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ.ΤΑ ΔΕ ΑΡΩΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!ΑΦΘΕΝΤΙΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή σου μέρα Ελένη,

    παίρνοντάς με τηλέφωνο ή στέλνοντάς μου e-mail στο ekaradimoy@gmail.com θα έχεις πλήρη ενημέρωση. Σ΄ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας.