11 Νοε 2013

Τί είναι αυτό που κάνει τα αρώματά μας τόσο ξεχωριστά;


1.       Η απαράμιλλη ποιότητά τους

Τα αρώματα φυλάσσονται σε φαρμακευτικές φιάλες υψηλής ασφαλείας, σε συγκεκριμένη θερμοκρασία και υπό χαμηλό φωτισμό και υπόκεινται σε έλεγχο ποιότητας από τον ίδιο τον αρωματοποιό, σε τακτά χρονικά διαστήματα. Έτσι διασφαλίζεται ότι το προϊόν που κρατάτε στα χέρια σας είναι 100% αναλλοίωτο.



2.       Η απίστευτη διάρκειά τους

Τα αρώματά μας έχουν εξαιρετική διάρκεια και αυτό είναι το κατεξοχήν γνώρισμά τους που μας επισημαίνουν οι πελάτες μας  και ο λόγος για τον οποίον μας προτιμούν.

3.       Η ιδανική σχέση τιμής – ποιότητας

Δεδομένου ότι τα αρώματά μας χαρακτηρίζονται από απίστευτη διάρκεια και ισχύ και δε χρειάζονται συχνή ανανέωση, τα μπουκαλάκια κρατάνε πολύ και αποδεικνύονται οικονομικότερα, εν τέλει, από παρεμφερή προϊόντα που προσφέρονται σε χαμηλότερες τιμές.


Η Ευαγγελία, έχοντας πάθος με το άρωμα και την ομορφιά, είναι σε θέση να σας καθοδηγήσει με ειλικρίνεια,  αμεσότητα, αλλά και διακριτικότητα σε περίπτωση δισταγμού σας προς το άρωμα που θα σας αντιπροσωπεύει και θα σας ικανοποιήσει.

1 σχόλιο:

  1. H Miracle που ψωνίζω από το κατάστημα (δεν αλλάζω μάρκα) διαρκεί από το πρωί έως το βράδυ και αφήνει ίχνη έως το επόμενο πρωινό. Για του λόγου το αληθές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας.